Landal Klein Oisterwijk met kinderen: onze ervaring!

0
379

Wij brachten een bezoek aan het vernieuwde landal vakantiepark Klein Oisterwijk met kinderen in Noord-Brabant. Voor ons is dit ruim 1,5 uur rijden dus wij zijn op tijd vertrokken, zodat wij lekkere op tijd op het park aankwamen. Je kan pas inchecken vanaf 16:00, maar je kan wel al gebruik maken van de faciliteiten op het park en de omgeving ontdekken. Het park ligt in een prachtige omgeving, midden in de natuur waardoor er ook voldoende te beleven is in de omgeving. Hieronder vertel ik je meer over onze ervaring bij Landal Klein Oisterwijk met kinderen!

Bekijk hier direct de prijzen van het Landal Vakantiepark Klein Oisterwijk

Landal Klein Oisterwijk met kinderen: onze ervaring!

Wat is er allemaal te doen bij Vakantiepark Klein Oisterwijk met kinderen?

Op het park wordt nog volop gebouwd aan faciliteiten en meer accommodaties, maar je kan er al heerlijk verblijven in gloednieuwe accommodaties. Doordat er op dit moment nog wordt gebouwd is het vakantiepark extra gunstig geprijsd. 🙂

Tafeltennis

Bij Landal Vakantiepark Klein Oisterwijk kunnen ouders en kinderen samen veel plezier beleven. Er is een natuurspeeltuin, waar de kids kunnen klimmen en klauteren en een zwemvijver om lekker te zwemmen met mooi weer.

Landal Klein Oisterwijk met kinderen: onze ervaring!
De zwemvijver van het park. Begin juni ’24 was het helaas nog net te fris om te zwemmen

Naast de zwemvijver is er een heerlijke beach vibe nagebootst met heerlijke lounge sets aan het water. Vanaf hier heb je ook goed zicht op de natuur speeltuin.

Bij de zwemvijver vind je bovendien nog een luchtspring kussen en een beachvolleybalveld.

 

Landal Klein Oisterwijk met kinderen: onze ervaring!

Bij de ingang van het park vind je Piet Plezier. Hier kan je allerlei activiteiten ondernemen, zoals adventure minigolf, snookergolf, rollerbal en je kan hier verschillende soorten fietsen huren met het gezin.

Landal Klein Oisterwijk met kinderen: onze ervaring!
Piet Plezier

Wij hebben een trapkar gehuurd en hebben hiermee heerlijk een uurtje door de Oisterwijkse Bossen en Vennen gefietst. Je krijgt ook een route mee dus let goed op om geen afslag te missen. 😉 Op de fietsen zitten speciale stoeltjes voor kinderen dus een perfecte activiteit voor het gezin.

Verder vind je op het park een escaperoom. Los raadsels op, volg de aanwijzingen en zorg ervoor dat je binnen 1 uur ontsnapt. De escaperoom kan je doen met 3 tot 8 personen. Er is een escape room voor jongeren kinderen, maar er is ook een escape room voor tieners van 12+! 

Tot slot kan je samen nog heerlijk genieten van een hapje en drankje bij het restaurant. Bij het restaurant De 3 Vennen kan je terecht voor lunch, borrel of een uitgebreid driegangen- of sharing menu. Vooral de barbecue is hier erg populair hebben wij ervaren.

Genieten bij de Beach Club
De gezellige Beach Club van het vakantiepark

Hoe zien de accommodaties eruit?

Landal Klein Oisterwijk met kinderen: onze ervaring!

Op Landal Vakantiepark Klein Oisterwijk vind je 2 verschillende accommodaties en er komt nog een derde accommodatie bij die geschikt is voor 8 personen. Je kan verblijven in de 2-4-persoons lodge of de 4-persoons lodge. De 4 persoons lodge is 10 m2 ruimer. Beide lodges zijn vrijstaand en beschikken over een moderne inrichting en badkamer.

De 2-4 persoons lodge is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Op de begaande grond vind je een ruime slaapkamer geschikt voor 2 personen. Met een trap ga je naar de vide. Deze is 1.40 meter hoog dus echt alleen geschikt voor kinderen. 

De 4 persoons lodge is maximaal geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Bij deze accommodatie vind je 2 slaapkamers op de begaande grond en ook een vide van 1.40 hoog die plek biedt voor 2 kinderen.

Landal Klein Oisterwijk met kinderen: onze ervaring!

Goed om te weten is dat elke accommodatie beschikt over een terras met een tuinset waar je op de warmere dagen heerlijk kan ontspannen. Beide lodges beschikken over een open keuken, waardoor je ook gezellig in het huisje kan koken met het gezin.

 

Landal Klein Oisterwijk met kinderen: onze ervaring!

Op het park vind je ook speciale huisjes die toegankelijk zijn voor honden. Rondom de accommodatie staat een hek, zodat de hond vrij rond kan lopen. In de accommodatie zelf vind je en een voer- en waterbak en is er een plekje gecreëerd waar de hond lekker kan liggen.

Diervriendelijk
Diervriendelijk vakantiepark

wij hebben een fijne ervaring gehad bij Landal Klein Oisterwijk met kinderen!

Bekijk hier alle accommodaties van het park

Wat is er in de omgeving te doen?

De omgeving van Landal Klein Oisterwijk

Landal Vakantiepark Klein Oisterweide is gelegen aan de rand van natuurgebied de Oisterwijkse Bossen en Vennnen. Dit is in de buurt van de stad Tilburg. In de buurt van het park is ook genoeg te zien en te doen. Oisterwijk is een gezellig stadje met leuke winkeltjes en restaurantjes. En in de omgeving zijn ook attracties zoals De Efteling en de Loonse en Drunense Duinen.

Het park ligt midden in de natuur, dus er zijn genoeg mogelijkheden om samen te wandelen, fietsen of sporten op het sportveld. Een gezellige picknick in het park maakt de vakantie helemaal compleet. Bovendien is het mogelijk om op het park fietsen te huren. Zo heb je geen gedoe met een fietsendrager.

Al met al was het een geweldige weekendje weg bij Landal Klein Oisterwijk met kinderen.

Bekijk hier direct de prijzen van het Landal Vakantiepark Klein Oisterwijk

Meer lezen

Op zoek naar meer leuke landal parken? Klik en kijk voor meer inspiratie:

Lekker relaxen bij de Beach Bar
Lekker relaxen bij de Beach Bar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.