Ontdek camping Si-Es-An met kinderen in Overijssel: onze ervaring:

0
262

Camping Si-Es-An is gelegen in het prachtige Reestdal in de provincie Overijssel. De camping biedt een top vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen tot een jaar of 10. Deze camping is genesteld in een rustige en natuurrijke omgeving. Op de camping vind je uitgebreide faciliteiten, kindvriendelijke sfeer en talrijke activiteiten die voor zowel jong als oud geschikt zijn is mijn ervaring. Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of een combinatie van beide. Camping Si-Es-An heeft alles in huis om een onvergetelijke vakantie te garanderen. Ik, Melvin, bracht een bezoek aan camping Si-Es-An. Mijn ervaring van Camping Si-Es-An met kinderen ontdek je hier!

Bekijk hier direct de prijzen van de camping

camping Si-Es-An met kinderen: mijn ervaring

Gezinsvriendelijke accommodaties

Spelen tijdens kamperen
Speelelementen voor de kampeerplaatsen

Camping Si-Es-An biedt een breed aanbod aan accommodaties die zijn afgestemd op de behoeften van gezinnen. De ruime kampeerplaatsen zijn voorzien van alle nodige voorzieningen, zoals elektriciteit en water, zodat je comfortabel kunt kamperen met je eigen tent, caravan of camper. Voor gezinnen die liever iets meer luxe willen, zijn er ook comfortplaatsen met privé sanitair beschikbaar.

Voor diegenen die het kampeercomfort willen combineren met luxe, biedt de camping ook diverse verhuuraccommodaties. Zo zijn er compleet ingerichte safaritenten, chalets, trekkershut en tinyhouse die van alle gemakken zijn voorzien. Deze accommodaties bieden ruime slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en een gezellige woonkamer.

Bekijk hier de verschillende accommodatie van de camping!

camping Si-Es-An met kinderen: mijn ervaring
Bijzonder overnachten is hier ook zeker mogelijk!

Welke faciliteiten zijn er bij Camping Si-Es-An met kinderen?

camping Si-Es-An met kinderen: mijn ervaring
Een van de speeltuinen van de campings

Bij Camping Si-Es-An is er aan alles gedacht om het verblijf voor kinderen zo aangenaam mogelijk te maken. De camping beschikt over diverse speeltuinen verspreid over het terrein. Hier kunnen kinderen klimmen, klauteren, glijden en in het zand spelen.

Speeltuin

Een van de grootste attracties voor kinderen is het animatieteam, dat tijdens de schoolvakanties een uitgebreid programma aanbiedt. Het animatieteam organiseert allerlei leuke en creatieve activiteiten zoals knutselmiddagen, sporttoernooien, speurtochten en minidisco’s. Deze activiteiten zijn niet alleen vermakelijk, maar zorgen er ook voor dat de kids makkelijk met elkaar in contact komen.

camping Si-Es-An met kinderen: mijn ervaring
Trampoline en voetbalveld!

Verder vind je op de camping nog een verwarmd sanitair gebouw met familiedouches met 2 aparte douchekoppen. Voor de allerkleinste is er een baby room met badje en aankleedkussen. Daarnaast zijn er nog was en droog mogelijkheden en zijn er wastafels waar je de vaat kan doen.

Daarnaast vind je op de camping: Reestdal Outdoor. Hier kan jong en oud klimmen en klauteren door verschillende parcours. Er worden ook leuke activiteiten georganiseerd, zoals Expeditie Robinson met vuurproeven, puzzelproeven en krachtproeven.

camping Si-Es-An met kinderen: mijn ervaring
Outdoor Reestdal

Op de camping zelf vind je helaas geen zwembad, maar om te zwemmen kan je in 5 minuutjes fietsen naar een groot zwembad in de natuur. Vraag even bij de receptie naar meer informatie. Dan krijg je meteen een kortingskaartje voor het zwembad. 🙂

Tot slot vind je op de camping Brasserie de Boerderij. Hier kan je heerlijk lunchen en dineren of een high tea boeken. Je kan hier ook terecht om alleen iets te drinken met wat lekkers. Voor een camping is de Brasserie van een enorm hoog niveau!

Voor een snelle hap ga je naar de snackcorner en voor de volgende ochtend kan je een heerlijk vers ontbijtje bestellen bij de receptie.

Overnachten met privé hottub!
Overnachten met privé hottub!

Activiteiten voor het hele gezin

Camping Si-Es-An biedt naast fijne faciliteiten een breed aanbod aan activiteiten die geschikt zijn voor het hele gezin. Sportliefhebbers kunnen gebruik maken van de diverse sportvelden op de camping. Hier kunnen gezinnen samen voetballen of basketballen. Daarnaast is er een airtrampoline waar de kids uren kunnen springen.

De natuurrijke omgeving van de camping nodigt uit tot wandelen en fietsen. Er zijn tal van mooie routes die direct vanaf de camping beginnen. De camping verhuurt geen fietsen dus mocht je een mooie fietsroute willen fietsen dan moet je eigen fietsen meenemen. Voor kinderen is er wel een skelterverhuur op het park. De skelters zijn geschikt voor kinderen van 3 – 8 jaar.

Er op uit in de omgeving

Naast de activiteiten op de camping zelf, biedt de omgeving van Camping Si-Es-An tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Op korte afstand van de camping ligt het natuurgebied het Reestdal, waar je kunt genieten van de rust en de schoonheid van de natuur. Hier kunnen kinderen op zoek gaan naar verschillende planten en dieren, en kunnen ze leren over de natuur in hun omgeving.

Een bezoek aan attractiepark Slagharen is een aanrader voor gezinnen die van spanning en sensatie houden. Dit park biedt diverse attracties voor kinderen van alle leeftijden, van spannende achtbanen tot rustige draaimolens. Ook het Wildlands Adventure Zoo in Emmen is een bezoek waard. Dit dierenpark biedt een unieke ervaring waarbij kinderen verschillende dieren van dichtbij kunnen zien en meer kunnen leren over de natuur en dierenwereld. Voor gezinnen die van cultuur houden, is een uitstapje naar het historische stadje Zwolle een aanrader. Hier kun je genieten van gezellige terrasjes, leuke winkels en interessante musea.

Camping Si-Es-An met kinderen biedt alles wat een gezin nodig heeft voor een geslaagde vakantie is mijn ervaring. De uitgebreide faciliteiten, kindvriendelijke omgeving en talloze mogelijkheden voor uitstapjes en activiteiten maken het een ideale bestemming voor gezinnen met kinderen. Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of een combinatie van beide, Camping Si-Es-An heeft het allemaal.

Bekijk hier direct de prijzen van de camping

Meer lezen?

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.