Review van de Wander Wonder vouwstoel: een kampeerstoel om in te chillen

0
346
Het campingstoeltje valt op door het vrolijke design. Ook te verkrijgen in roze.
Het campingstoeltje valt op door het vrolijke design. Ook te verkrijgen in roze.

De Wander Wonder vouwstoel van Obelink is een leuke regisseursstoel voor kinderen. De stoel lijkt een lekkere hangstoel voor op de camping en daar is het de jongens van blogger Mieke om te doen: komt hun verwachting uit?

De Wander Wonder vouwstoel

We zijn op zoek naar nieuwe campingstoelen voor onze zoons. De jongens willen vooral een lekkere stoel om in te ‘chillen’. Een beetje kunnen hangen met één been over de leuning en vooral een beetje ruimte. Obelink adviseert ons de Wander Wonder vouwstoel.

De Wander Wonder vouwstoel is een opvallende stoel dankzij het vrolijke, kleurrijke uiterlijk. En er is keuze uit een blauwe en een roze variant. Natuurlijk wil het oog ook wat, maar het zitcomfort staat voorop.

Dat de stoel maar twee kilo weegt, vinden we ook heel prettig. Omdat we met de caravan op vakantie gaan, moeten we het totale gewicht in de gaten houden. Er gaan ook al twee hoge kinderstoelen mee voor bij de eettafel.

Het campingstoeltje valt op door het vrolijke design. Ook te verkrijgen in roze.
Het campingstoeltje valt op door het vrolijke design. Ook te verkrijgen in roze.

Vrolijk design en handig vergaarbakje van de 

Enkele dagen na de online bestelling wordt een pakket bezorgd. K. (7 jaar) en T. (5 jaar) zijn razend benieuwd naar hun nieuwe stoelen. Vooral het design wordt uitvoerig doorgenomen: ze ontdekken bergen, schoenen, tenten en zaklampen op de stof van de stoel. Wat een stoere stoelen.

De mannen zijn ook enthousiast over de bekerhouders in de armleuningen. Tijdens de vakantie worden deze intensief gebruikt, en niet alleen voor bekers. Ook speelgoedjes, viltstiften, schelpjes, knuffels en allerhande schatten vinden er een thuis. Handig, zo’n vergaarbakje op de camping.

De polyester zitting van de Wander Wonder is eenvoudig schoon te maken met water en eventueel wat schoonmaakmiddel. We merken dat de stoelzitting snel droogt, wat met natte badkleding handig is.

Zijn ze sterk genoeg voor twee (soms wat wilde) jongens?
Zijn ze sterk genoeg voor twee (soms wat wilde) jongens?

Invouwen en wegwezen: de Wander Wonder vouwstoel

De vouwstoel bestaat uit een stevig frame en kan ingevouwen worden. Dit gaat soepel en  veilig door de aanwezigheid van een veiligheidsknop. Hierdoor kan de stoel niet inklappen als er iemand op zit. Eenmaal ingeklapt en in de draagzak kun je de stoel makkelijk overal mee naar toe nemen. Naar het strand, een feestje, een festival of om op te vissen: deze stoel functioneert ook prima buiten de camping.

Conclusie review Obelink compacte kinderstoel

En hoe luidt het eindoordeel van Koen en Tijmen? Voldoet de stoel aan hun chill-verwachting? Ja, de Wander Wonder heeft de – op sommige momenten best wilde – test doorstaan. Zitten, hangen, op zijn kop, benen over de leuning, een fiets-stoelbotsing: het is geen probleem. Koen tekent wel aan dat hij wat aan de grote kant (1.30 meter) is voor deze stoel.

De Wander Wonder Vouwstoel kost 29,90 euro en is te koop bij Obelink. Je vindt ze op de website bij de campingstoelen.

Een bekerhouder kan voor heel veel doeleinden dienen.
Een bekerhouder kan voor heel veel doeleinden dienen.
Wander Wonder vouwstoel
Een veiligheidspal zorgt er voor dat de stoel niet onverwachts kan inklappen.

Meer lezen

Op zoek naar meer handige kampeerproducten? Klik & kijk voor meer inspiratie:

KidsErOpUit is te volgen op FacebookInstagram en X (voorheen Twitter).

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Obelink. Zoals je van ons gewend bent delen we altijd eerlijk onze eigen mening en ervaringen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.