Leuk hotel in Zwitserland voor tussenovernachting met kinderen

0
231

Eigenlijk kwamen we dit hotel per toeval tegen in Zwitserland. We, Jesper & Tessa, waren onderweg naar onze vakantie en dit hotel was onze tussenstop hotel. Het Sonne See hotel heeft een luxe uitstraling en biedt vele faciliteiten voor kinderen. Zo is het gelegen aan een groot zwem meer en zijn er buiten vele speeltoestellen te vinden! Niet onbelangrijk is dat je ook slaapt op fijne bedden, zo wordt de reis de volgende dag een stuk makkelijker. Lees alles over onze ervaring bij dit leuke hotel in Zwitserland wat leuk is voor een tussenovernachting met kinderen! 

Bekijk hier direct de prijzen van het Sonne Seehotel

Sonne Seehotel Zwitserland

Kindvriendelijke tussenstop Zwitserland

Het Sonne Seehotel is niet alleen een geweldige plek voor een langere vakantie, maar ook perfect voor een tussenovernachting tijdens de rit naar de eindbestemming naar Italië. De gunstige ligging, gecombineerd met de comfortabele kamers en uitstekende faciliteiten, maakt het een ideale plek om even bij te komen en op te laden voor het volgende deel van de reis.

Of je nu onderweg bent naar een andere bestemming of gewoon op zoek bent naar een plek om te ontspannen, het Sonne Seehotel biedt alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf. Voor het hotel vind je een klein speeltuintje met onder andere een schommel, wip en klimrekken. Kinderen kunnen hier na een rit in de auto lekker spelen of juist nog even voordat ze de auto in gaan zodat ze lekker moe worden.

Sonne Seehotel Eich

Het Sonne Seehotel combineert luxe en comfort met een prachtige locatie en uitstekende faciliteiten. Met de ruime, goed uitgeruste kamers, ontspannende wellnessmogelijkheden en kindvriendelijke voorzieningen, is het een uitstekende keuze voor gezinnen. 

De hotelkamers in Sonne Seehotel

Hotelkamers Sonne Seehotel

De kamers in het Sonne Seehotel zijn modern en stijlvol ingericht, met een oog voor detail dat een warm gevoel creëert. Gasten kunnen kiezen uit verschillende kamertypes, variërend van standaardkamers tot luxe suites. Elke kamer is voorzien van comfortabele bedden, een ruime badkamer en moderne voorzieningen zoals een flatscreen-tv, gratis Wi-Fi en een minibar. Vanuit veel kamers heb je bovendien een mooi uitzicht op het meer. Op het balkon kan je hier heerlijk van genieten.

Meer Sonne Seehotel

De meeste kamers zijn geschikt voor 2 of 3 personen, maar op verzoek is er een extra kinderbedje beschikbaar. Ben je met meer personen dan zijn er nog de familiekamers. In de meeste gevallen zijn dit 2 kamers naast elkaar. Ideaal zo hebben de kindjes een eigen slaapkamer en zijn papa en mama altijd in de buurt in de andere kamer.  

Boek hier alle overnachtingsmogelijkheden van het hotel!

Fijne faciliteiten voor het hele gezin

Het Sonne Seehotel is bijzonder kindvriendelijk en biedt diverse faciliteiten speciaal voor de jongere gasten. Buiten is er een speeltuin waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Verder vind je in het hotel nog een heerlijk restaurant. De prijzen zijn aan de hoge kant, maar dat is het ook echt meer dan waard. In het restaurant kan je genieten van Zwitserse en internationale gerechten. Natuurlijk kan je ook even een snelle hap halen bij de McDonalds. Deze ligt op 5 km van het hotel. Een stuk goedkoper!

Restaurant Sonne Seehotel

In de zomermaanden hebben hotelgasten gratis toegang tot het aangrenzende strandje. Hier vind je ligbedden en parasols en een fijn terras met lounge aan het meer. Tot slot is er nog een zwemstijger bij het meer waar je op een warme zomerdag en avond heerlijk de verkoeling kan opzoeken met de kids voor het slapen gaan.

Bij dit hotel kan je weer even helemaal opladen tijdens een kindvriendelijke tussenstop Zwitserland voor de volgende rit naar de eindbestemming.

Bekijk hier direct de prijzen en meer info van het Sonne See hotel

Meer lezen?

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.