Bubblebum test: de opblaasbare zitverhoger

2
151

Zoek je een opblaasbaar autostoeltje voor in de auto? En die ook makkelijk als handbagage meegaat in het vliegtuig? Saskia testte de BubbleBum. Lees hier haar ervaringen.

Dit artikel werd in 2014 voor het eerst gepubliceerd en geupdate in 2021

BubbleBum: de opblaasbare zitverhoger

De naam deed mij in eerste instantie aan kauwgom denken, maar het is een zitverhoger voor in de auto. Niet zomaar een zitverhoger, maar eentje die opblaasbaar is. Het grote voordeel hiervan is dat de BubbleBum makkelijk mee te nemen is, bijvoorbeeld als je gaat vliegen en daarna een auto huurt. Maar de opblaasbare zitverhoger is ook handig als je met de kinderen met de trein gaat en daarna door opa en oma met de auto wordt opgehaald bij het station. Of als stoelverhoger in het theater of in een restaurant. Multi inzetbaar dus.

De verpakking van de BubbleBum.
De verpakking van de BubbleBum.
De BubbleBum is voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing en diverse keurmerken.
De BubbleBum is voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing en diverse keurmerken.

De grote Bubblebum test

De BubbleBum is kleiner dan een gewone zitverhoger. Bij ons thuis wilde M. van bijna 7 jaar er daarom niets van weten; zo’n kleine zitverhoger moest maar naar haar jongere broertje C. van 5 jaar. Hij was direct enthousiast. Eerst getest in de woonkamer, dat zat al fijn. Daarna hebben we de BubbleBum in drie verschillende auto’s uitgeprobeerd. In alle auto’s bleef de BubbleBum goed op z’n plek. We hebben er korte en lange ritjes mee gemaakt en in beide situaties deed hij niet onder voor de gewone zitverhoger. C. werd erg blij van de BubbleBum (“Mama, mag ik op het luchtkussen zitten?”) dat M. hem ook wilde testen. Zij werd net zo enthousiast en na een week hadden we ruzie bij het instappen: ze wilden beide op de BubbleBum! De oude zitverhoger werd boos opzij geschoven, die was veel te hard.

De BubbleBum zonder kind er op. Net opgeblazen. Gedurende de testperiode van 2 weken bleef de BubbleBum goed vol zitten met lucht.
De BubbleBum zonder kind er op. Net opgeblazen. Gedurende de testperiode van 2 weken bleef de BubbleBum goed vol zitten met lucht.

Vooraf had ik twijfels of de BubbleBum lang genoeg vol met lucht zou blijven, maar dat gaat prima. De gordel tussen de rode haakjes doen is even een handigheidje, maar M. kan het inmiddels zelf.

Conclusie van de BubbleBum test: ik vind het een aanrader! Als we nog geen zitverhogers hadden gehad, dan had ik zeker de BubbleBum gekocht. Nu wachten we op een goed excuus (vliegreisje met de kinderen?) om er eentje aan te schaffen of te huren. Je bestelt hem snel online:

Meer lezen

Op zoek naar meer handige reisproducten voor onderweg?

KidsErOpUit is te volgen op FacebookInstagram en Twitter.

2 REACTIES

  1. Ik heb hem ook getest tijdens onze reis door Azie. Superhandig vond ik hem. Ook ideal als je gaat eten als stoelverhoger! En als je een auto gaat huren op vakantie scheelt het in de kosten om een autostoel/stoelverhoger te huren. Toppertje!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.