Home Blog

KidsErOpUit Luistermagazine: podcast over vakanties, uitjes en reizen met kinderen

Yes, de KidsErOpUit Podcast is er! Heerlijk luisteren naar onze tips en ervaringen kan vanaf nu met het KidsErOpUit Luistermagazine.

Iedere maand komt er een nieuwe podcast uit, met elke keer een ander thema. Daarin hoor je interviews en onze tips voor uitjes, vakanties en praktische zaken.

“Euh, een podcast, waar hebben jullie het over?”

Oh sorry, soms gaan we wat te snel. Een podcast is een audio opname die je kunt luisteren op een moment dat jij wilt en op een plek die jij fijn vindt. Er zijn podcast over heel veel verschillende onderwerpen.

Het KidsErOpUit Luistermagazine is de eerste podcast over vakanties met kinderen. Over leuke uitjes en mooie reizen met het gezin.

Op deze pagina vind je de ‘shownotes’ van alle podcasts van KidsErOpUit terug. Inclusief de linkjes naar de blogs waar je verder kunt lezen.

Mis de nieuwe podcasts van KidsErOpUit nooit en abonneer je via Spotify of de Apple Podcast-app/iTunes op het KidsErOpUit Luistermagazine.

Je helpt ons ontzettend door in jouw favoriete podcast-app een positieve review achter te laten. Zo kunnen nog meer ouders onze podcast vinden.